De juiste keuze

De wereld van verlichting is bijzonder uitgebreid en verscheiden. Wil u uw interieur een nieuwe toets geven? Wil u buitenverlichting installeren? Uw nieuwbouw inrichten?

Domospot-Somers begeleidt u graag en uitgebreid bij uw keuze om de gewenste sfeer te creëren. Samen zoeken we naar de juiste balans tussen lichtsterkte, hier en daar de mogelijkheid tot dimmen, die gezellige leeshoek, …

Wij werken zeer goed samen met ondermeer deze groothandel

Gratis lichtstudie

Uw verlichtingsproject uitvoeren met Domospot-Somers betekent ook dat u een gratis lichtstudie ontvangt! Vandaaruit bepalen we in overleg de benodigde lichtsterkte, het aantal vereiste lichtpunten en de ideale plaatsing ervan.

We begeleiden u ook bij de keuze van materialen en armaturen. Hierbij werken we dikwijls samen met Elec Lighting Art (Deurne / Mechelen) en Light Gallery (onder meer in Mortsel).

Ledverlichting & Buitenverlichting

Reeds vanaf het ontstaan van led-verlichting zagen we bij Domospot-Somers de voordelen en specialiseerden we ons in deze verlichtingsmogelijkheid. Vraag ons gerust om advies en tips!

Ook buitenverlichting is een aparte specialiteit. de juiste keuze en plaatsing verzekert een sterk verhoogd plezier van uw tuin. Een juist geplaatste boomspot, verlichting van een pad of een border, vijverververlichting, ... We adviseren u graag en voeren de nodige werken feilloos uit.